پخت سنتی رب ازگیل و دوشاب خرمالو در سوادکوه شمالی

   
پخت سنتی رب ازگیل و دوشاب خرمالو در سوادکوه شمالی

پخت سنتی رب ازگیل و دوشاب خرمالو در سوادکوه شمالی


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی از برگزاری آیین سنتی پخت رب ازگیل (کنس ترشی) و دوشاب خرمالو (دشو) در روستاهای لفور این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری عصر سوادکوه، قاسم حکمت شعار با بیان اینکه این آیین از رسم های دیرین و قدیمی زنان روستایی منطقه لفور سوادکوه شمالی است گفت: وجود درختان خرمالو و ازگیل در جنگل های منطقه از گذشته تاکنون به عنوان موهبتی الهی مورد توجه خانوارهای ساکن این شهرستان و زنان روستاهای لفور بوده و میوه این درختان جنگلی با دارا بودن خواص دارویی فراوان و تأیید شده بصورت تازه چین، شور، ترشی و فرآوری شده مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی افزود: زنان روستایی سوادکوه شمالی و بخش لفور با برداشت ازگیل و خرمالوهای سالم در اواخر فصل پاییز، اقدام به فرآوری و تبدیل میوه‌ها به رب ازگیل و دوشاب خرمالو با هدف کسب درآمد و کمک به اقتصاد خانوار کرده که با 

عناوین مرتبط

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.